dijous, de març 27, 2008

EMBARÀS ADOLESCENT

El reportatge de"Comando actualidad" de TVE sobre els embarassos adolescents ens mostra com és la vida d´aquestes joves en el Valle de Jinámar, població propera a Les Palmes de Gran Canaria.
El reportatge" Niñas madre" és una crua realitat de nenes que es fan mares als 15 anys i són avies als 35 anys.

  • Comenta les repercusions fisiològiques, psicológiques i socials que aquesta realitat té per a les adolescents.
  • Quin projecte de vida tenen aquestes joves?
  • Quina opinió et mereix el reportatge?
Via: web Jordi Perales

2 comentaris:

Montse Cantero ha dit...

- Aquestes nenes, no estan preparades ni psicologicament ni fisicament,no estan preparades ja que patir un embaràs no es facil, encara menys en l'entonr que viuen i la societat que les envolta. Els pares estan contents de que les filles tinguin nens amb 14 o 15 anys, i si no son els pares quí aconsellen les filles fan el que volen, no entenc aquesta mentalitat.
- Cap, ja que nomes pensen en deixar els estudis i quedar-se embarassades. No saben el que es tenir un fill i haver-lo de cuidar. Es passaran la vida treballant.
- El reportatge es molt dur, ja que explica una realitat present a molts llocs d'Espanya. És una pena perqué es destrossen la vida molt joves.

Roser ha dit...

Montse, és cert que el reportatge és molt dur, però has de pensar que parlem d´un barri singular del Gran Canària, no podem generalitzar a que passi en altres llocs d´Espanya.
És cert que les adolescents no estan preparades per a ser mares i que no són les millors condicions per a educar una criatura.
Els pares no crec que estiguin contents sinó que potser estan resignats!!
Roser