dimecres, d’octubre 08, 2008

Un altre punt de vistaTinc el blog molt abandonat, però amb tot això continuo reben visites de bloguers, són coses de la blogosfera.
Aquest curs no tinc docència directa amb l' alumnat, cosa que a vegades trobo a faltar, aquesta agitació de començament de curs, de la vida dels centres, de les aules, de l' alumnat nou, dels nous proposits, nous reptes educatius i professionals.
Però bé estic fent un projecte personal que també m' entusiasme de bona manera, una llicència d' estudis concedida pel Departament d' Educació per a fer recerca. El tema sobre el treballarè és
" Recerca i aplicació d' estrategies educatives per a millorar la dinàmica relacional a l' aula i prevenir la violència escolar". Un projecte engrescador que em mantindrà força ocupada que permet analitzar la realitat educativa des d' una altra vessant.

Aquest post està dedicat a l' alumnat de Farmàcia del curs passat, que molts esteu fent les pràctiques en l' empresa. Us veig darrera el taulell de la botica, aprenent, observant, remenant, aplicant algunes de les coses que el professorat us em volgut transmetre.
Us desitjo molts éxits en aquesta nova etapa, i deixeu algun comentari algun dia que us passeu per aquí, aquest blog sempre tindrà una bocinet de vosaltres.
TOT POT TENIR UN ALTRE PUNT DE VISTA, com el dibuix de Tipika